Hírek

Gyors, áttekinthető, pontos.
Kukkold meg, milyen idő lesz!

Szombat éjjel csapadékmentes, többnyire felhőtlen idő várható, legfeljebb a Dunántúlon jelennek meg az éjszaka második felében vékonyabb fátyolfelhők az égen. Általában gyenge, vagy mérsékelt lesz a keleti szél. Hajnalra 14-20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap még sok lesz a napsütés,...

Elolvasom...

Szombaton sok lesz a napsütés, csak hazánk keleti felén jelennek meg kisebb gomolyfelhők az égen. Az északkeleti szél az Alföldön és a Zemplénben időnként megélénkül. Délután 26-32 fokig melegszik fel a levegő.

a délutáni hőmérséklet területi eloszlása

Szombat éjjel is csapadék mentes, tö...

Elolvasom...

Péntek éjjel száraz, többnyire felhőtlen idő várható. AHA szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalra 13-19 fok közé csökken a hőmérséklet. 

Szombaton alig lesz felhő az égen, sok lesz a napsütés. Az északias szél időnként kissé megélénkül. Délután 27-32 fokig melegszik fel a levegő. 

Elolvasom...

Pénteken napközben is sok napsütésnek örülhetünk, csapadék legfeljebb elvétve fordulhat elő, erre a kissrdkissé gomolyfelhősebb délnyugati és északkeleti tájakon van esély. A változó irányú szél mérsékelt marad. A maximum-hőmérséklet értéke 30 és 35 fok között alakul. 

Péntek éjjel száraz, töb...

Elolvasom...

Csütörtök éjjelre az a kevés felhő is feloszlik, ami a délutáni órákban még némi árnyékot adott, csapadék nem valószínű. A szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet hajnalra általában 15-20 fok közé hűl, de városi környezetben és vízparton ennél melegebb is maradhat az idő.

Pénteken napközben is sok ...

Elolvasom...

Elnézést kérünk a viccelődős címért a versenyzőktől, de sajnos nincsenek jó híreink az délelőtti órákban rajtolt Kékszalag vitorlásverseny résztvevőinek. mint a mellékelt animáció is mutatja, ma tulajdonképpen az egész országban gyenge lesz a légmozgás, így ezalól a Balaton térségesem lesz kivétel....

Elolvasom...