Hírek

Gyors, áttekinthető, pontos.
Kukkold meg, milyen idő lesz!

Csütörtökön délelőtt az éjszaka képződött köd mindenütt feloszlik és keleten még a nap is kisüthet, de napközben ott is beborul az ég, és a déli órákban északnyugaton, majd a középső országrészben, este pedig inkább már keleten várható eső, zápor.  Az északnyugatira forduló szelet élénk lökések kís...

Elolvasom...

Szerda éjszaka több helyen lesz erősen felhős az ég, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 5-10 fok között alakul. 
Csütörtökön napközben sokfelé erősen megnövekszik a felhőzet, több helyen számítani kell esőre, záporesőre. Az északnyugati irányúra forduló szelet...

Elolvasom...

Szerda napközben a párásság, köd néhol csak lassan szűnik meg. Másutt kisüt a nap. Gyenge marad továbbra is a légmozgás. Délután 14-20 fok között alakul a hőmérséklet.
Szerda éjszaka több helyen lesz erősen felhős az ég, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 5-10...

Elolvasom...

Kedd éjjel ismét több helyen képződik köd és pára, valamint rétegfelhőzet. A szél gyenge marad. Hajnalban 5-10 fok várható.
Szerda napközben a párásság, köd néhol csak lassan szűnik meg. Másutt kisüt a nap. Gyenge marad továbbra is a légmozgás. Délután 14-20 fok között alakul a hőmérséklet.
Sz...

Elolvasom...

Kedden napközben a párásság megszűnése után napos idő vàrható, kevés felhővel. Több felhőre nyugaton lehet számítani, ott eső és zápor is előfordulhat. A déli, majd az északira forduló szél megerősödik. Délután 15-21 fokra van kilátás. 
Kedd éjjel ismét több helyen képződik köd és pára, valamint...

Elolvasom...

Hétfő éjjel derült, gyengén felhős és ködös, párás területek egyaránt előfordulnak, utóbbiakra északkeleten van nagyobb esély. A délies szél többnyire mérséket marad, de a nyugati részeken időnként megerősödhet. Hajnalban 6-12 fok várható. 
Kedden napközben a párásság megszűnése után napos idő v...

Elolvasom...