Hírek

Gyors, áttekinthető, pontos.
Kukkold meg, milyen idő lesz!

Napos, száraz időre, további fokozatos melegedésre számíthatunk a Húsvét előtti napokban. Az Ünnep első napján sem valószínű gyökeres változás, ha lesznek is időnként gomolyfelhők az égen, jelentősebb csapadék akkor sem várható. Ahogy a legalacsonyabb éjszakai hőmérsékletek változását szemléltető v...

Elolvasom...

Hétfőn derült, napos, száraz idő várható, csapadék sehol sem lesz. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon és a középső országrészben sokfelé megélénkül, néha megerősödik, majd estére mérséklődik a légmozgás. Délután 18 és 20 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfő éjjel is marad a felhőtlen...

Elolvasom...

Vasárnap éjszaka többnyire derült lesz az ég, csapadék nem várható. Többnyire gyenge lesz a változó irányú szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában -1 és +5 fok között valószínű.

Hétfőn derült, napos, száraz idő várható, csapadék sehol sem lesz. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon és a kö...

Elolvasom...

Vasárnap hazánk nagy részén sok napsütés, derült idő várható, napközben főként délen kevés gomolyfelhő is lehet az égen, de csapadék ezekből nem várható. Az északkeleti szél sokfelé megélénkül, majd estére mindenütt mérséklődik a légmozgás. Délután 15 és 21 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

... Elolvasom...

Szombat éjszaka többnyire derült, csillagfényes időnk lesz, keleten és délen lehet csak kevés felhő felettünk. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél legfeljebb a Tiszántúlon élénkül meg néha. A legalacsonyabb hőmérséklet általában -1 és +6 fok között valószínű.

Vasárnap hazánk nagy részén...

Elolvasom...

Szombaton hazánk nagy részén sok napsütés, derült idő várható, délelőtt északon, délután az ország középső részén lesznek felhősebb területek. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél sokfelé megélénkül, néha meg is erősödik, majd estére mérséklődik a légmozgás. Délután 13 és 17 fok között alaku...

Elolvasom...